joi, ianuarie 22, 2015

Cum fac: Instalarea aplicatiei Android My Sword pentru studiu scripturistic



Pentru studiul Sfintei Scripturi avem la îndemînă unelte moderne. Adevărate realizări "techne" (citiți despre techne). Ce vedeți aici e un mic ghid, de la instalare și descărcarea modulelor necesar la utilizare. Vedeți si ce se întîmplă dacă nu ați instala modulele necesare. Modulele alese de mine pentru demonstratia aceasta sînt doar pentru a ilustra modul de lucru, dumneavoastră alegeti modulele. Desigur, pentru ortodocși, traducerea numită Fidela este absolut inutilă în vreme ce traducerea Cornilescu aproape ca nu este de folos, cu excepția "bibliștilor" sau teologilor universitari. Aplicația are opțiuni premium pe care le puteți activa pentru o suma minimă de 20 USD. Dar poate fi folosită foarte bine și fără opțiunea aceea. Totuși, oprirea plății lucrătorului este un păcat, deci cînd ne permitem și dacă sîntem multumiți ar trebui să facem plata. Nu am nici o afiliere sau asociere cu producătorul/ distribuitorul aplicatiei.

marți, ianuarie 20, 2015

Avem o mare nevoie de textele sfinților nu doar în scris ci și în format audio iar resursele prezente le găsesc nesatisfăcătoare din diferite motive.
De vreme ce citirile din sfinți sînt cu certitudine necesare dezvoltării fiecărui ortodox, vă rog să vă înregistrați citind după cum vă îndemnăm aici:http://ortodoxlazi.blogspot.ro/…/chemare-la-impreuna-lucrar… . Daca aveti nevoie de îndrumări tehnice le găsiți (pentru telefoane cu Android) aici:http://ortodoxlazi.blogspot.ro/…/cum-fac-inregistrarea-voci…